Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър бТВПрекалено дълго време трупах несправедливо негативи.

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър бТВПрекалено дълго време трупах несправедливо негативи.
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Прекалено дълго време трупах несправедливо негативи

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър бТВ

Прекалено дълго време трупах незаслужено негативи. В чисто човешки проект постоянно съм бил безусловно наличен за всички хора, помагал съм на безусловно всички тези, които имат потребност. Затова сега получавам такава поддръжка и по тази причина тези хора са част от плана ни. По-важното е, че когато искаш да направиш нещо, би трябвало да го направиш със съответните специалисти, да няма това водачество, което го има в остарелия политически план - ГЕРБ. 

Това съобщи в ефира на бТВ Цветан Цветанов. 

Трябва да има възобновяване на парламентаризма и на инстуционалното съгласуване по значими тематики, които са свързани с националната сигурност, разяснява той.

В задкулисие не съм взел участие и последните две години потвърждават това, добави Цветанов. 

Не мога да настоявам, само че мога да кажа, че се сътвориха условия, които да бъдат в услуга на избрани стопански ползи. Това, което желаеме да прекратим е компания Автомагистрали, която от близо две години работи. Парите на данъкоплатците се вливат в тази държавна компания и по-късно те се разпределят на съответни компании, които извършват избрани поръчки, само че без да се организира конкурс. Има заобикаляне. Дават се поръчките на тези, които могат да обслужат избрани ползи. Много са бизнесите, които бяха унищожени по този метод, разяснява той.

Това, което е обезпокоително сега и е по отношение на идните избори е " Информационно обслужване ". Има тревога в доста хора дали тези изборои ще се проведат почтено и дали няма да има някаква корист. Защото всичко, което би могло да подсигурява прозрачността на изборния развой, то се саботира от днешното статукво и даже едно видеонаблюдение, което няма неприятно да снима момента на преброяването не се позволява. Защо - тъй като там могат да се създадат операции, да се опорочат протоколите. Не е обикновено ЦИК да да заседава под непрекъснато видеонаблюдение и в един миг ти да го ограничиш, в най-важния миг, когато се броят гласовете в изборната нощ. Това би била гаранция за бистрота на провежданите избори, уточни Цветанов. 

  

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР